Meer resultaten voor lijn

lijn
 
De Lijn.
Adverteren op bus of tram. 2014 De Lijn Vlaamse Vervoermaatschappij Home. Dit profiel is geblokkeerd na 3 keer foutief aan te melden. Er werd een e-mail verstuurd waarmee u uw profiel kunt deblokkeren.
De Lijn Startpagina Facebook.
Met De Lijn naar Pukkelpop. Vanuit heel Limburg kan je vlot met de lijnbus naar Pukkelpop in Kiewit reizen. Via de routeplanner www.delijn.be van De Lijn kan je snel achterhalen welke buslijnen en welke opstapplaatsen je best kan gebruiken. Op vertoon van een geldig PKP17-ticket is je busreis vanuit jouw gemeente naar Kiewi. De Lijn heeft het bericht van Nieuwsblad.be gedeeld voelt zich trots. 16 augustus om 116. Like als je ook vindt dat onze buschauffeur een applausje verdient. 15 augustus om 1056. De chauffeur verwittigde de politie waarna die op zoek gingen naar het baasje. Husky geraakt zijn baasje kwijt in Evere maar krijgt dan hulp van alerte buschauffeur en politie.
De Lijn Gratis abonnement voor personen met een handicap Oostende de Stad aan Zee.
Personen met een handicap. personen met een handicap. De Lijn Gratis abonnement voor personen met een handicap. De stadsbussen van De Lijn zorgen voor een klantvriendelijk vlot en veilig vervoer. Voor al je verplaatsingen in Oostende kan je gebruik maken van het openbaar vervoer van de Vlaamse Vervoermaatschappij De Lijn Nieuwpoortsesteenweg 110. Gebruik onze routeplanner om snel je weg te vinden naar jouw bestemming. Voor meer informatie over De Lijn over tarieven reiswegen en dienstregelingen kan je bellen naar 070/22.02.00. Je kan ook steeds surfen naar www.delijn.be. Als persoon met een handicap krijgt u een gratis jaarabonnement Buzzy Pazz of Omnipas voor De Lijn.
JO-lijn // Jeugdhulp // Agentschap Jongerenwelzijn.
Met De Lijn Planckendael.
Bereikbaarheid Met De Lijn. Bussen 284 285 en 686 van De Lijn rijden rechtstreeks naar Planckendael. Vertrekken doe je aan het station van Mechelen. Plan je reisroute hier. Heb je nog een vraag? Misschien vind je het antwoord hier. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis geen enkel aanbod dieren-nieuws en meer. Planckendael is een stoer en avontuurlijk dierenpark van 42 hectare met fantastische dieren en coole speelplekken.
De Lijn De Standaard.
08/11/2016 De Lijn Vlaams-Brabant verwacht dinsdag opnieuw hinder. Ondanks het feit dat de directie van De Lijn Vlaams-Brabant maandag tijdens onderhandelingen met de vakbonden in ruime mate tegemoetgekomen is aan de syndicale eisen zal het busverkee. 04/11/2016 Busverkeer Vlaams-Brabant verstoord. Rond 7 uur vrijdagochtend rijdt ongeveer één op de vijf bussen van de Lijn in de provincie Vlaams-Brabant niet. Reden is een vakbondsactie van de christelijke vakbond ACV.
De Lijn gaat 3D-camera's en wifitechnologie testen om reizigers accurater te tellen HLN.be.
De Lijn gaat 3D-camera's en wifitechnologie testen om reizigers accurater te tellen. jv 31/07/17 07u17 Bron Belga photo news. Vervoersorganisatie De Lijn gaat het gebruik van 3D-camera's en wifidetectie testen om haar reizigers zo nauwkeurig mogelijk te tellen. Met de technologie zullen de gegevens uit de registratie van MOBIB-kaarten gekalibreerd worden. Dat is nodig want niet elke reiziger scant zijn kaart bij opstap. Bedoeling is om begin 2018 te testen op 15 voertuigen. Nadien volgt een mogelijke uitbreiding naar 150 voertuigen.
Veel hinder door staking De Lijn hier ondervindt u probleme. Het Nieuwsblad.
Veel hinder door staking De Lijn hier ondervindt u problemen. 30/06/2017 om 0707 door jom ktb vkk lds efo ddb jvb Print Corrigeer. De staking bij openbaarvervoermaatschappij De Lijn veroorzaakt vrijdagochtend al ernstige hinder op het volledige net. Omdat het nog erg vroeg is kan de situatie in de loop van de ochtend nog veranderen stelt de vervoermaatschappij in een persbericht. Het vakbondsfront staakt vier dagen vanaf vrijdagochtend uit onvrede over het voorstel voor een nieuw cao.
De Lijn vervoermaatschappij Wikipedia.
Ministerieel besluit van 21 november 2003 houdende vaststelling van de prioriteitenlijst basismobiliteit voor het 2004 en de gemeenten waar op 1 januari 2004 de klachtenbehandeling ingaat. De Lijn jaarverslag 2005 pagina 17. De Lijn jaarverslag 2005 pagina 19. De Lijn jaarverslag 2007 pagina 46-47. Belgisch Staatsblad 24 januari 2003 pagina 2482 en verder. Besluit van de Vlaamse regering van 13 december 2002 betreffende het netmanagement. De Vlaamse regering 2009-2014. Een daadkrachtig Vlaanderen in beslissende tijden. Voor een vernieuwende duurzame en warme samenleving. pagina 20 41 en 42. www.uzgent.be Tram 4 vanaf 13 maart tot in het hart van UZ Gent snel en comfortabel alternatief voor de auto. Regeerakkoord 2014-2019 van de Vlaamse Regering pagina 41-42. Beslissingen van de Vlaamse Regering van 18 december 2015.
Van oud naar nieuw met de feestbussen van De Lijn Gemeente Oud-Turnhout.
Woonbeleid vergunningen en openbaar domein. Markt kermis en standplaats. print deze pagina U bent hier. Van oud naar nieuw met de feestbussen van De Lijn. Van oud naar nieuw met de feestbussen van De Lijn. Tijdens oudejaarsnacht en nieuwjaarsdag zet vervoermaatschappij De Lijn enkele honderden mensen en voertuigen in om feestvierders veilig naar hun bestemming te brengen. Zo kunt u feesten zo lang u wenst zonder stress of parkeerzorgen. Dankzij de financiële tussenkomst van ondermeer Politie regio Turnhout en heel wat gemeenten ook Oud-Turnhout kunnen onze inwoners voor alle feestbussen en trams een GRATIS ticket krijgen anders kost het 3 euro.
Voor 125 euro op kamp met De Lijn.
Voor 125 euro op kamp met De Lijn Auteur William Laenen. vr 16/06/2017 0841 William Laenen Jeugdbewegingen kunnen deze zomer goedkoper met een bus van De Lijn naar hun bivakplaats. Vlaams minister van Jeugd Sven Gatz en Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts verlagen de prijs fors. Tot nu toe kostte een extra bus naar het kampterrein van Chiro scouts of KSA minstens 200. Dat wordt nu amper 125 per reiziger. Jeugdbewegingen moeten wel minstens 1 maand op voorhand een aanvraag doen en de busrit mag niet verder dan 50 km zijn.

Contacteer ons