Zoeken naar lijn

lijn
 
Marc Descheemaecker Het moet gedaan zijn met kappen op De Lijn Openbaar vervoer De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plu
Zine Interview foto lifestyle. Marc Descheemaecker Het moet gedaan zijn met kappen op De Lijn. De Lijn verliest ruim 11 miljoen reizigers amper helft bussen en trams rijdt stipt. 30-05-17 14.36u Redactie Bron Belga. 3 Marc Descheemaecker voorzitter van de raad van bestuur van De Lijn. Marc Descheemaecker heeft vandaag bij de voorstelling van het jaarverslag van De Lijn waar hij voorzitter van de raad van bestuur is uitgehaald naar politici die kritiek hebben op de vervoersmaatschappij. Sommige politici vinden het nogal gemakkelijk om op de kop van De Lijn te kloppen met verdraaide cijfers en verkeerde argumenten zei hij.
De Lijn Dagpas eShop.
Home De Lijn Dagpas. De Dagpas is een kaart waarmee een persoon op één dag een onbeperkt aantal verplaatsingen kan maken over het totale net van De Lijn. Per persoon dient één Dagpas voorzien te worden. Kinderen onder de 6 jaar rijden gratis. Voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar is er een Dagpas Kind aan verminderd tarief. Een dagpas of meerdagenpas is het goedkoopste vervoerbewijs als u geen abonnement hebt en 1 of meerdere opeenvolgende dagen vaak reist met de bussen of trams van De Lijn.
NMBS Abonnement gecombineerd met De Lijn.
Je abonnement combineert de belangrijkste route met het volledige net van De Lijn behalve de snelbussen van De Lijn op lijn 68 178 en 179. Om deze combinatie te bekomen is het voldoende dat je reisweg 1 of meerdere ritten met De Lijn omvat. De combinatie met het uitgebreide netwerk van De Lijn is mogelijk voor een Trajectabonnement Schoolabonnement en Netabonnement. Bereken zelf de prijs van je abonnement door de forfait De Lijn toe te voegen om de totale prijs te kennen. Jouw abonnement is onmiddellijk verkrijgbaar aan het loket in het station.
Werken bij De Lijn Glassdoor.be.
Bekijk wat werknemers zeggen over werken bij De Lijn. Info over salaris reviews en meer geplaatst door werknemers bij De Lijn.
De Lijn vervoermaatschappij Wikipedia.
Ministerieel besluit van 21 november 2003 houdende vaststelling van de prioriteitenlijst basismobiliteit voor het 2004 en de gemeenten waar op 1 januari 2004 de klachtenbehandeling ingaat. De Lijn jaarverslag 2005 pagina 17. De Lijn jaarverslag 2005 pagina 19. De Lijn jaarverslag 2007 pagina 46-47. Belgisch Staatsblad 24 januari 2003 pagina 2482 en verder. Besluit van de Vlaamse regering van 13 december 2002 betreffende het netmanagement. De Vlaamse regering 2009-2014. Een daadkrachtig Vlaanderen in beslissende tijden. Voor een vernieuwende duurzame en warme samenleving. pagina 20 41 en 42. www.uzgent.be Tram 4 vanaf 13 maart tot in het hart van UZ Gent snel en comfortabel alternatief voor de auto. Regeerakkoord 2014-2019 van de Vlaamse Regering pagina 41-42. Beslissingen van de Vlaamse Regering van 18 december 2015.
De Lijn Startpagina Facebook.
Geplaatst door Gazet van Antwerpen. 14 september om 2201. Onze reporter kroop zelf achter het stuur van een bus van De Lijn en ondervond dat dat toch nog iets anders is dan met een stadsautootje rijden. Ik heb niets geraakt al was dat misschien eerder geluk dan inzicht. Lees hier de reportage http//tinyurl.com/ydfkvz2c. De Lijn heeft 5 nieuwe foto's toegevoegd. 13 september om 509. Vandaag werd in het GO Technisch Atheneum Keerbergen de leerbus voorgesteld. Met behulp van deze bus ontdekken studenten de kneepjes van het vak. 11 september om 315.
De Lijn in de App Store.
iTunes is s werelds eenvoudigste manier om jouw digitale mediacollectie te organiseren en uit te breiden. We kunnen geen iTunes op jouw computer vinden. Download nu iTunes om de gratis app De Lijn van De Lijn te downloaden. Heb je iTunes al? Klik op Ik heb iTunes om het te openen. Bekijk Meer van deze ontwerper. Deze app is uitsluitend beschikbaar in de App Store voor iOS-apparaten. Met deze app van De Lijn plan je een multimodale reis met alle Belgische openbaarvervoermaatschappijen binnen Vlaanderen. Je kan haltes in de buurt zoeken doorkomsttijden aan je halte opvragen en gemakkelijk je sms-ticket aankopen. Een belangrijke nieuwe functie in deze app is de afstapwaarschuwing.
De Lijn.
Adverteren op bus of tram. 2014 De Lijn Vlaamse Vervoermaatschappij Home. Dit profiel is geblokkeerd na 3 keer foutief aan te melden. Er werd een e-mail verstuurd waarmee u uw profiel kunt deblokkeren.
Voor 125 euro op kamp met De Lijn.
Voor 125 euro op kamp met De Lijn Auteur William Laenen. vr 16/06/2017 0841 William Laenen Jeugdbewegingen kunnen deze zomer goedkoper met een bus van De Lijn naar hun bivakplaats. Vlaams minister van Jeugd Sven Gatz en Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts verlagen de prijs fors. Tot nu toe kostte een extra bus naar het kampterrein van Chiro scouts of KSA minstens 200. Dat wordt nu amper 125 per reiziger. Jeugdbewegingen moeten wel minstens 1 maand op voorhand een aanvraag doen en de busrit mag niet verder dan 50 km zijn.
Veel hinder door staking De Lijn hier ondervindt u probleme. Het Nieuwsblad.
Veel hinder door staking De Lijn hier ondervindt u problemen. 30/06/2017 om 0707 door jom ktb vkk lds efo ddb jvb Print Corrigeer. De staking bij openbaarvervoermaatschappij De Lijn veroorzaakt vrijdagochtend al ernstige hinder op het volledige net. Omdat het nog erg vroeg is kan de situatie in de loop van de ochtend nog veranderen stelt de vervoermaatschappij in een persbericht. Het vakbondsfront staakt vier dagen vanaf vrijdagochtend uit onvrede over het voorstel voor een nieuw cao.
Voorverkooppunten tickets De Lijn Stad Brugge.
Onroerend goed Stad Brugge te koop of te huur. Home Wonen leven Mobiliteit en verkeer De Lijn Voorverkooppunten tickets De Lijn. Voorverkooppunten tickets De Lijn. De Lijn verkoopt ook biljetten en Lijnkaarten in krantenwinkels en supermarkten. Deze tickets worden aan de geldende standaardtarieven verkocht. De Lijn wil met de voorverkoop voorkomen dat hun bussen vertraging oplopen door mensen die hun ticket pas op de bus kopen. Via de link voorverkooppunten op de website van De Lijn kan je de voorverkooppunten in je buurt zoeken door je postcode in te geven in de zoekfunctie. Er zijn ook voorverkoopautomaten op t Zand en bij de Lijnwinkel op het stationsplein.

Contacteer ons