Resultaten voor overgewicht

overgewicht
 
Overgewicht.
Een BMI tussen 18-25 kg/m is een teken van normaal' gewicht, tussen 25 299, kg/m spreekt men van overgewicht' en bij een BMI hoger dan 30 kg/m hebben we te maken met obesitas. Overgewicht en obesitas betekenen een verhoogd risico voor suikerziekte type 2 diabetes, hoge bloeddruk en hart en vaatlijden.
overgewicht.
Kinderen van vrouwen met overgewicht en type-2 diabetes hebben een grotere kans op overgewicht tot aan de pubertijd. Om overgewicht bij hen te voorkomen is het belangrijk dat zorgverleners het gewicht van zowel de aanstaande moeder als het kind continu blijven opvolgen.
overgewicht Clint.
Maar Bert wil geen compassie en neemt. Koen Wauters niet mals voor kandidaat met overgewicht video The Voice van Vlaanderen leek gisteren eerder het Dieet van Vlaanderen toen Koen Wauters het overgewicht van zijn kandidaat Bert Voordeckers aanhaalde tijdens de live-uitzending.
Jessa Ziekenhuis BMI en de ernst van overgewicht.
Body Mass Index BMI en de ernst van overgewicht. Bij het inschatten van een gewichtsprobleem maakt men vooral gebruik van de BMI-waarde Body Mass Index. Deze waarde berekent men door het gewicht in kg te delen door de lengte in m in het kwadraat.
Survivalgidsen: De overgewicht survivalgids.
www.leesplezier.net Deze" gids pakt overgewicht zowel op vlak van voeding als beweging en gevoelens aan. Bovendien leest het boek vlot door de luchtige toon, zonder de problemen die bij overgewicht komen kijken te minimaliseren. Zeker laten lezen door kinderen die worstelen met hun gewicht."
Overgewicht te lijf.
Helaas verdwijnt deze overtollige energie niet in het toilet, maar wordt het in het lichaam vooral onder de huid opgeslagen in de vorm van vetweefsel. Deze toename zorgt voor een groeiend lichaamsgewicht. Als dit ernstige vormen aanneemt, spreekt men van overgewicht, ook wel obesitas of adipositas genoemd.
De gevolgen van overgewicht Move Your Pet.
Een verstoord evenwicht van het ideaal lichaamsgewicht. De gevolgen van overgewicht. De gevolgen van overgewicht. Honden en katten met overgewicht zijn meer vatbaar voor bepaalde aandoeningen. Het is bewezen dat honden met overgewicht minder lang leven dan honden met een normaal gewicht.
Overgewicht.
Home Assistentes Overgewicht. We zien meer en meer dieren met overgewicht in onze kliniek. Uit onderzoek blijkt zelfs dat ruim 50% van onze huisdieren te zwaar is en dit is toch wel verontrustend. Net zoals bij de mens loopt een dier met overgewicht meer risico om gezondheidsproblemen te ontwikkelen.
UZ Brussel: Wat doen we?
Overgewicht en obesitas gaan gepaard met tal van bijkomende gezondheidsproblemen, die de kwaliteit van het leven en de levensverwachting zelf ongunstig beïnvloeden zie complicaties. Overgewicht en obesitas zijn in onze westerse maatschappij één van de belangrijkste gezondheidsproblemen. In België heeft ongeveer 10% van de bevolking obesitas; overgewicht komt voor bij 375%, van de mannen en 235%, van de vrouwen.
Overgewicht is groot probleem bij mensheid De Standaard."
In 2015 stierven 4 miljoen mensen aan een ziekte die gelinkt is aan overgewicht of obesitas. Er is sprake van overgewicht bij een Body Mass Index BMI tussen 25 en 30 en van obesitas bij een BMI hoger dan 30.
Alle artikels over overgewicht" Knack.be.
Door het toenemend aantal zwangere vrouwen met overgewicht, is vandaag al bijna een op de tien pasgeborenen te zwaar. Belg koopt vooral medicijnen tegen overgewicht en stress. Overgewicht en stress behoren tot de grootste gezondheidsbekommernissen van de Belg. Half België lijdt aan overgewicht.

Contacteer ons